Gastenboek

In dit gastenboek kan je een berichtje nalaten of je kan je mening kwijt over deze site, over een politiek onderwerp, over mezelf… Je kan hier ook een vraag stellen aan mij. Ik zal je met veel plezier zo snel mogelijk antwoorden, in dit gastenboek of met een persoonlijk mailtje!

882 reacties op “Gastenboek”

 1. Geert Coucke zegt:

  Dag Claude,
  ivm het evenement ,a wakunde’ die doorgaat op het oud domein van de unic in de beverstraat zoude we graag met mijn kunstvrienden een paneel klaarzetten waarop we jouw portret hebben opgetekend. Het is de bedoeling dat de bezoeker het portret inschilderen zodanig er een abstract werk word uit geboren. Ik vraag eerst uw toelating of we een portret van jouw mogen gebruiken zodaning dat er geen misverstanden van uit komen. Met vriendelijke groeten Geert Coucke. Ps ook zal ik de vraag stellen aan Niels de stadsbader

 2. Hallo Claude,

  Zou het mogelijk zijn om ook onze website toe te voegen aan de deerlijkse websites.

  http://www.snookerpocket.be

  Vriendelijke groeten,
  Vanhonacker Dominique

 3. Dirk Vens zegt:

  Burgemeester,
  ‘t was een leuke ontmoeting gisteren. Toen u in de voorstellingsronde vertelde over één van uw nevenactiviteit had u meteen van alle aanwezigen alle aandacht. ik vond het best grappig, zijn we niet allemaal gelijk ? Ik zie er naar uit om met u samen te werken aan een professionele organisatiestructuur voor brandweer FLUVIA. Onze burgers verwachten dat van ons. vriendelijke groeten, Dirk VENS.

 4. Patrick Tytgat zegt:

  Beste Caude,
  We wensen u,Justine en Stiene een voorspoedig,gezond en succesvol 2013,alsook voor u een gelukkige verjaardag,vanwege Patrick,Bea,Olivier en Gregory.

 5. vico eggermont zegt:

  Burgemeester,

  wij wensen u en uw familie een gelukkig en gezond 2013 toe.

  wij wensen u ook een goed bestuur toe de komende zes jaar.

  Vico en Martine Eggermont-ostijn.

 6. Veerle zegt:

  Beste Claude,
  We hebben nog een Deerlijkse vereniging toe te voegen aan het rijtje….
  (www.fibroveerke.be)
  Het is een leuke site geworden!

 7. croes stiene zegt:

  lieve papa
  ik bezoek de website super veel
  want ik hem super cool
  xxxStiene

 8. jo hackelbracht zegt:

  Toffe en interessante website, vooral met de foto’s, Claude.
  Ook eens melden dat de scouts een website hebben.
  Jo.

  http://www.scoutingdeerlijk.be/

 9. Anneleen Mortier zegt:

  Beste Claude,
  Leuk dat je de foto van onze Maatjesavond op jouw website plaatste! Bedankt!

 10. Geachte Burgemeester

  Wij, de Joggingplusclub van Deerlijk met voorzitter
  Maurice Deseyn hebben reeds enkele maanden ook een Website namelijk http://www.joggingplusclub.be en wij zouden ook graag bij de Websites van Deerlijk te zien zijn als dit mag.
  In naam van Maurice en mij alvast bedankt.
  groeten Remi

 11. Claude Croes zegt:

  Beste vrienden,
  Laat niet na om een positief berichtje te plaatsen in mijn gastenboek als reactie op één of andere foto!
  Het maakt de website zeker en vast aantrekkelijker!

 12. Patrick Tytgat zegt:

  Veel geluk gewenst vanwege Patrick en Bea.
  P.S.Ook voor de volgende verkiezingen maar dat zal wel geen probleem zijn voor wie u echt kent.grts

 13. Beste Burgervader.
  Vandaag 1 september ’11 , merk ik op dat de mooie grote nieuwe parking in de schoolstraat goed gebruikt wordt . Bedankt aan de leerkrachten en andere langparkeerders om daar gebruik van te maken en zo de winkelstraat wat toegankelijk te maken voor kortparkeerders. En aan de gemeente Deerlijk , dank u wel voor het aanleggen van zo een ruime parking in ons centrum. Fabrice.

 14. Claude Croes zegt:

  Beste mensen,
  welkom op mijn vernieuwde website. Ik hoop dat deze vernieuwing/verfrissing mag zorgen voor extra bezoekers. Vanaf nu kan u het reilen en zeilen binnen de gemeente Deerlijk nog beter volgen. Ik doe er alles aan om deze website zo actueel mogelijk te houden.
  Claude Croes

 15. bart.demey zegt:

  Beste Burgemeester,
  Beste Claude,
  Met enige Vlaamse verbazing vernemen we vandaag ook , in de Standaard , dat komende zondag te Deerlijk , massaal ( zelfs kinderscholen
  ingeschakeld ? ) de belgische vlag gehesen wordt?
  Op deze bij uitstek Vlaamse Hoogdag is dat niet echt netjes vinden we alhier , en weinig respectvol voor dit massafeest : de Ronde van Vlaanderen.
  Van een ‘Vlaamse’ Burgemeester hadden we enig verweer of vriendelijk verzoek aan de belgicisten verwacht . We houden eraan repectvol geen
  Vlaamse Leeuw te hijsen op 21 juli, of bij bezoek van koninklijke landgenoten , zodus ….
  Vlaamse groet,
  Bart
  (WaregemVlagt)
  en uiteraard ook welkom te NOkere : vanaf 11.00uur Vlaamse borrel met 11-juli komitee en Kurt V

 16. Patrick Tytgat zegt:

  Beste Claude,bij deze wensen we u een Zalig Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar.
  vanwege
  Patrick,Bea,Olivier en Gregory

 17. albert vanpoucke zegt:

  hallo Claude,even melden dat een rasecht Deerlijks meisje op woe 19 Mei nl.Sofie Vanpoucke als entomologe bij het NICC Brussel
  het wek.progr.labyrint verzorgt met als thema “wetenschap in de rechtbank” en dit om 20u50 op Ned 2! Uw site is inderdaad prachtig!
  Groetjes,
  Albert Vanpoucke

 18. Roel Deloof zegt:

  Vrolijk en jolijk Pasen!

 19. Kinderboerderij Bokkeslot zegt:

  Beste wensen voor het nieuwe jaar en een gelukkige verjaardag!
  Willem, Katrien, Lander, Lore, Bauke en Wenke

 20. Philip Ghekiere zegt:

  Onze beste wensen voor een gezond,fijn en interessant jaar. Gelukkige verjaardag er bovenop.
  Mieke,Philip,Florence,Louis,Marie

 21. yves vandebuerie zegt:

  dag claude, bij deze wens ik u en uw familie en zalig kerst en een voorspoedig nieuwjaar toe,
  vanwege mijn familie en mezelf,
  grts yves…

 22. Verhulst Rudy zegt:

  Dag Burgemeester,van harte gefeliciteerd met uw cijfers, wat zeg ik uw prachtige cijfers met een resultaat van een 11 plaats op een totaal van
  driehonderd en …..,ik ben terecht fier van dergelijke burgervader te hebben die met zorg bezig is voor onze gemeente,niet bang is van ook
  eens te handen uit de mouwen te steken op de “Molenhoek”waarvoor dank,hopelijk gaat het je verder goed in je politieke loopbaan maar vergeet
  Deerlijk niet,ik lees trouwens al dat ze je aanzien als de toekomstige gouverneur:) ,voor mij niet gelaten.
  Nogmaals proficiat ook aan de andere raadsleden die mede aan het beleid staan.
  Doe de groeten thuis aan Eveline en je dochter.
  Rudy,Hilde en de Kids.

  • Beste Rudy,
   Eerst en vooral wil ik u danken voor de mooie woorden in het gastenboek. Ik heb inderdaad een mooi resultaat: de tiende plaats op 307 burgemeesters.
   Op de desbetreffende nieuwsbladwebsite wordt de tiende en elfde plaats gedeeld met dezelfde score. Volgens de krant ben ik wel degelijk de tiende.
   Dus ben ik fier te mogen stellen dat ik tot de top 10 van Vlaanderen behoor.
   Toch relativeer ik ook deze score en loop ik zeker niet op wolkjes. Ik ben mij ervan bewust dat ik dit resultaat niet op mijn eentje haalde, maar wel dankzij de vele mensen die mij dagelijks bijstaan met goede raad en daad.
   Wat de Molenhoek betreft… je weet dat dit voor mij echte ontspanning is… Ik geniet van de goede vriendschapssfeer in ons feestcomité. En we hebben een fantastische voorzitter die alles in goede banen leidt.
   Wat het gouverneurschap betreft… dat doet mij even glimlachen en hierover geef ik geen verdere commentaar.
   Tot slot wil ik u danken voor de zeer goede samenwerking in het feestcomité maar vooral ook voor onze zeer mooie vriendschappelijke band in het dagelijkse leven.

 23. Trotse Deerlijknaren. zegt:

  Beste Burgemeester, Wat een score!!! Maar we hadden van u niks anders verwacht. We zijn fier dat we in uw gemeente mogen wonen. Daarom onze welgemeende felicitaties en doe zo verder.
  Groetjes. Katrien, Luc en Steven.:)

 24. Een goede vriend zegt:

  Beste Claude, Een welgemeende proficiat voor jou! Je bent de TIENDE op 307 burgemeesters!
  Deerlijk mag fier zijn op zo’n burgemeester als jij! Iedere dag ben je van ‘s morgens tot ‘s avonds actief voor jouw gemeente Deerlijk. Deze score zal ongetwijfeld een motivatie zijn om op deze manier verder te doen. Je bent alweer zo bescheiden in de krant. Je verwijst naar jouw collega’s en jouw medewerkers. Het siert jou, maar ik wil toch benadrukken dat jij deze score verdiend hebt!
  Claude, één ding is zeker: niemand twijfelt aan jouw capaciteiten, jouw talenten, jouw eenvoud, jouw motivatie en jouw werkkracht! Weekdag, weekend of feestdag: alle dagen ben je er voor ons! Ik hoop dat jij ooit gouverneur wordt van West-Vlaanderen… Een burgervader van zo’n mooie gemeente kan een goede burgervader worden binnen de provincie!

  • Goede vriend,
   nu doe je mij toch even glimlachen hoor… of ik ooit gouverneur word is nog af te wachten hé…
   In elk geval geniet ik ten volle van dit mooi resultaat. Dank voor de mooie woorden, en je weet… ik hou het graag eenvoudig en bescheiden hé…
   CLaude

 25. Marij zegt:

  Dag Claude, DIKKE, DIKKE PROFICIAT met uw uitmuntende score op het rapport van de burgemeester!!!!:)) Ik had eerlijk gezegd niets anders verwacht!! Het siert u ook dat u zegt dat een gemeente besturen teamwork is en daarmee ook bloemen gooit naar al uw medewerkers! Voor hen ook felicitaties!!
  Groetjes, Marij,;)

  • Merci Marijke. Ik ben uiteraard heel tevreden met deze mooie score. Toch is dit een resultaat dat ik ook te danken heb aan mijn collega’s en medewerkers. Maar eerlijk…ja… een dergelijk resultaat doet echt deugd! Mijn stijl in de Deerlijkse politiek wordt blijkbaar geapprecieerd door de Deerlijkse bevolking!

 26. Nick zegt:

  Beste Claude, Van harte gefeliciteerd met uw mooie score. Doe zo verder, we zijn trots op zo’n burgemeester.
  Groetjes, Connie ; Nick

  • Dag Connie en Nick,
   Van harte dank voor jullie mailtje in het gastenboek. Zoals je weet doe ik mijn uiterste best om van Deerlijk een aangename gemeente te maken. Een dergelijke score doet dan ook deugd. Het is leuk om te zien dat jullie dat ook volgen. Oprecht bedankt voor deze gelukwensen.

Laat een reactie achter